KRM

Slow Art Day

Start dagen på museet

13. apr. 2024 KL. 10:00 - 11:30

Bli med på Slow Art Day og få en nydelig start på dagen!

Vi åpner dørene for en gruppe på maks 15 personer før museets ordinære åpningstid, så dette blir en eksklusiv opplevelse i rolige omgivelser.

Vi har valgt ut fem spennende kunstverk – både historisk og samtidskunst - som deltakerne skal få oppleve i rolige omgivelser og over lengre tid. En formidler vil lede arrangementet hvor deltakerne vil få ti minutter foran hvert av de fem verkene.

Arrangementet avsluttes med en felles brunsj hvor deltakerne og formidleren sammen får diskutere det de har sett. Det blir servert scones med syltetøy, frukt og valgfri drikke.

SLOW ART DAY
Slow Art Day
er et globalt arrangement som skjer i april hvert år. Siden starten i 2010 har mer enn 1500 museer og gallerier fra hele verden deltatt og i år er Stavanger kunstmuseum et av stedene som arrangerer et Slow Art Day arrangement. Oppdraget til Slow Art Day er enkelt – hjelpe flere mennesker til å oppdage gleden av å se på kunst. Når folk bruker lang tid foran et kunstverk, kan de oppdage nye ting.