KRM

Vinterferie

Familieverksted: Komposisjon og farge

29. feb. 2024 KL. 11:30 - 13:30

Velkommen til vinterferieverksted i Studio Nona inspirert av kunsten i utstillingen Else Hagen - Mellom mennesker. Med fokus på komposisjon og fargebruk skal vi lage kunstkort. Passer for hele familien.

Biblå + museer = vinterferie med opplevelser
Sammen med Sølvberget presenterer vi et innholdsrikt program for små og store i vinterferien, hvor aktiviteter, opplevelser og læring står sentralt. Har barnet ditt bibliotekkort? I hele vinterferien kommer barnefamilier gratis inn på Stavanger museum, Stavanger maritime museum, Stavanger kunstmuseum og IDDIS Norsk grafisk museum og Norsk hermetikkmuseum. Uten bibliotekkort gjelder ordinære priser på museene.

Programmet for Sølvberget finner du på sølvberget.no, og programmet for museene finner du i kalenderen på museumstavanger.no.

Hjertelig velkommen!