KRM

Medlemssystem

Bli medlem av Venneforening Stavanger kunstmuseums
Venneforening Stavanger kunstmuseums arbeider tett opp mot kunstmuseet for å styrke interessen for kunst og bidra aktivt til kunstmuseets arbeid og innsamling.

Her kan du lese mer om våre medlemsbetingelser og personvernerklæring

Betingelser

Slik lagrer og beskytter vi dine kundedata i Venneforeningen.

Hvilke personopplysninger innhentes?
Medlemskap: Vi trenger kun opplysninger om navn, adresse, postnummer og poststed, e-postadresse og mobilnummer. Vi trenger e-post for å sende deg medlemskort og betaling. Informasjon fra Venneforeningen blir også formidlet på e-post.

Hvorfor trenger vi denne informasjonen?
For å kunne sjekke gyldig medlemskap.

Databehandler
Alle persondata om medlemskap driftes av Origin AS.
Oppgaver som databehandler (styremedlem i Venneforeningen) utfører: automatisk utsending av e-post og søk for å sjekke gyldig medlemskap

Sletting
Dersom medlemskap opphører, kan Venneforeningen gi beskjed om hvilke data de ønsker å motta fra systemet. Med mindre partene blir enige om noe annet vil Origin AS slette alle data tilhørende Venneforeningen 6 måneder etter opphør av leveranseforholdet.

Informasjonskapsler/cookies
I stavangerkunstmuseum.no/venneforeningen benytter vi informasjonskapsler, også kalt cookies. Det er veldig vanlig å bruke dette på nettsteder for å bedre brukeropplevelse, benytte seg av for eksempel analyseverktøy, og som et ledd i å nå relevante personer med markedskommunikasjon.

Google Analytics
For å kontinuerlig forbedre våre sider, og gi våre besøkende en best mulig kundeopplevelse, analyserer vi besøk gjort på vårt nettsted gjennom analyseverktøyet Google Analytics. Disse dataene er ikke sporbare tilbake til hvem som er våre sluttbrukere, men informasjonskapslene samler demografisk informasjon og brukeratferd om besøkende på vårt nettsted (vi vil altså på ingen måte kunne gå inn for å se på hvordan en spesifikk kunde vi kjenner personalia på bruker vårt nettsted). Vi ønsker blant annet å se på hvilke av våre sider som blir mest besøkt, hvor våre brukere kommer fra, hvor lenge besøket varer, hvilken type enhet som benyttes og hvilke søkeord som brukes. På denne måten kan vi bruke disse dataene til å gjøre vår tjeneste og nettsiden enda bedre for våre kunder.

Blokkere og slette informasjonskapsler
Du kan endre innstillingene i din nettleser slik at det ikke settes informasjonskapsler når du besøker nettsiden. Informasjon om dette finner du i innstillingene i nettleseren du benytter. Hvis du velger å benytte nettsiden uten bruk av informasjonskapsler kan dette påvirke brukeropplevelsen på siden. Gjennom nettleseren din er det også mulig å slette informasjonskapsler. Denne informasjonen finner du også i nettleserens innstilling.

BLI MEDLEM

Takk for at du ønsker å blir medlem.


Sjekke gyldig medlemskap?

Her kan du sjekke om ditt medlemskap i Venneforeningen er gyldig. Bruk din e-post adresse eller det mobil-nummeret du brukte da medlemskapet ble opprettet. Du kan også bruke dette skjemaet hvis du ønsker å få tilsendt en kopi av medlemskortet ditt